3 daagse voor vrouwen

In de drukte van alledag wordt er als vrouw veel van je gevraagd. Je rol als partner, als moeder, als dochter, werknemer of ondernemer combineren met andere rollen als vriendin, mantelzorger vraagt nogal wat van ons. Als vrouw zetten we de relatie met anderen voorop en zijn we van nature geneigd de belangrijkste relatie…namelijk die met onszelf te vergeten.

Het is juist deze relatie met onszelf die ons de innerlijke kracht geeft om ons eigen pad te blijven bewandelen te midden van alles wat er van ons gevraagd wordt. Het is dan ook de basis van waaruit we de wereld tegemoet treden. Het vraagt moed om voor onszelf te kiezen, tijd voor onszelf te maken zonder ons hiervoor te verontschuldigen of onze behoefte hieraan te verhullen.

Samen met andere vrouwen gaan we drie dagen lang de tijd en ruimte nemen om te herbronnen, om die belangrijke relatie met onszelf opnieuw aan te gaan en deze te voeden. We werken met de kracht van het systemisch werk, vertragen, holding space, open cirkels en lichaamswerk. Je bent van harte welkom, met alles wat er voor jou op dit moment op jouw pad is.

2022

  • 15,16 en 17 februari
  • 10,11 en 12 oktober

Praktisch: 

  • We werken in een groep met maximaal 10 vrouwen
  • Locatie: Abdij Postel in Mol (België)
  • De investering voor de driedaagse bedraagt voor particulieren € 499,- (inclusief verblijfskosten obv volpension)
    De investering voor de driedaagse voor deelname via de werkgever bedraagt € 795,- (inclusief verblijfskosten obv volpension).
  • Bij inschrijving vragen wij een aanbetaling van € 80,- om jouw plek te reserveren
  • Jouw reis begeleiding: Anne-Marie Kemps en Nicki van Heugten

 

Inschrijfformulier 3 daagse voor vrouwen
Dieetwensen ivm allergie:
Deelname