Annulerings- en betalingsvoorwaarden

BETALINGS- & ANNULERINGSVOORWAARDEN 2019

Inschrijving en betaling:

1-Daagse activiteit: Graag het deelname bedrag vóór aanvang van de activiteit overmaken, daarvan is € 25,00 niet restitueerbaar.

Meerdaagse activiteit: De inschrijving is definitief bij ontvangst van € 80,00 als aanbetaling, daarvan is € 25,00 niet restitueerbaar.  Graag het restant deelname bedrag 1 maand vóór aanvang van de activiteit overmaken. 

Annulering van de inschrijving is mogelijk onder de volgende voorwaarden:

  • Tot 2 maanden voor aanvang van de bijeenkomsten/workshop/training/meerdaagse is de deelnemer 10% van de kosten van de hoofdsom verschuldigd. Met een minimum van € 25,00.
  • Tussen 1 en 2 maanden voor aanvang van de bijeenkomsten/workshop/training/meerdaagseis de deelnemer 25% van de kosten van de hoofdsom verschuldigd. Met een minimum van € 25,00.
  • Bij annulering korter dan 1 maand voor aanvang van de bijeenkomsten/workshop/training/meerdaagse is de deelnemer 50% van de kosten van de hoofdsom verschuldigd. Met een minimum van € 25,00.
  • Bij annulering minder dan 2 weken voor aanvang van de bijeenkomsten/workshop/training/meerdaagse is de deelnemer de volledige hoofdsom verschuldigd. Met een minimum van € 25,00.
  • Indien de deelnemer zelf zorgdraagt voor een vervanger is geen bedrag verschuldigd bij annulering van de bijeenkomsten/workshop/training/meerdaagse.