Een reis naar je Hart

Het leven is een leerschool, één groot klaslokaal

Wat is het doel van ons leven is een vraag die ieder mens zichzelf op een gegeven moment stelt. Waarom heb ik deze ouders en deze partner? Wat ben ik hier aan het leren?

We hoeven niet lang te kijken. Het leerdoel is voor iedereen gelijk: wie of wat ben ik? Om een leerdoel te bereiken heb je een leermiddel nodig…Onze relaties zijn hét leermiddel! Relaties zijn de snelweg om succesvol te (kunnen) leren.

We zijn allemaal kinderen van onze ouders. Sommigen hebben een partner en kinderen. En we hebben meestal ook (langdurige) vriendschappen en werkrelaties. Dat betekent dat ik in korte tijd veel van elkaar kan en mag leren. Ook als er veel gedoe, conflict en weerstand is binnen relaties? Ja, ook dan! Wil je het doel van al je relaties ontdekken?

Van harte welkom bij Een Reis naar je Hart: wat is het doel van relaties?

Wij bieden meerdaagse reizen en intro reizen om kennis te maken met onze manier van werken. Onderaan de pagina vind je het overzicht met data.

Tijdens elke Reis naar je Hart werken we met: Een cursus in wonderen, Kies Opnieuw: de 6 stappen naar vrijheid!, Familie & Systeem Opstellingen (Systemisch Werk), Stilte(wandelingen), Meditatie en Reflectiewerk. We verblijven in kloosters of op andere inspirerende plekken. We werken met maximaal 12 deelnemers. Bij een minimum van 8 deelnemers vinden deze weekenden met Een Reis naar je Hart plaats. Bij inschrijving vragen we een aanbetaling van 80,-.

——————————————————————————————————————–

Ervaringen van deelnemers:

“Ik heb een extra koffer nodig om alle cadeau’s die ik hier ontvangen heb weer terug mee naar huis te kunnen nemen”

“Ik heb weer stukjes van mijzelf mogen omarmen”

“Dank jullie wel voor het loslaten van mijn hand, mij het vertrouwen te geven dat ik het zelf kan en eigenlijk altijd al kon”

“Dit wordt een heel andere kerst”

“Dank jullie wel dat ik me weer zo helder mag voelen, dat de liefde in mij weer mag stromen, dat ik gewoon weer even heb mogen zijn met alles wat er is”

” Ik zag mijn hele familie geschiedenis op een lijn, alles viel als een puzzelstuk in elkaar. Ik voel me enorm dankbaar!”

——————————————————————————————————————–

2022:

De meerdaagse reizen: met verblijf in het Birgittinessen klooster, Maasstraat 17, in Weert.
  • Woensdag 20 april 10.00 uur t/m vrijdag 22 april 16.00 uur inschrijving gesloten!
  • Vrijdag 16 december 10.00 uur t/m zondag 18 december 16.00 uur

Investering (obv volpension): De begeleiding: 3-daagse € 325,- en het verblijf bij de zusters in Weert: 2-persoonskamer € 161,- p.p bij bezetting van 2-personen, 1-persoonskamer € 186,-. De factuur voor de begeleiding wordt vooraf gestuurd. De kosten van het verblijf worden bij het klooster zelf betaald door de deelnemers.

Voor de reis in december is de nieuwe prijs:

De begeleiding: 3-daagse € 325,- en het verblijf bij de zusters in Weert: 2-persoonskamer € 166,- p.p bij bezetting van 2-personen, 1-persoonskamer € 191,-. De factuur voor de begeleiding wordt vooraf gestuurd. De kosten van het verblijf worden bij het klooster zelf betaald door de deelnemers.

5-Daagse ‘Reis naar je Hart’

We zijn in het jaar 2022 voor het eerst vijf dagen samen onderweg met deze Reis naar je Hart. Vijf dagen te gast bij de Paters Benedictijnen in de prachtige St.Willibrordsabdij te Doetinchem. Een oase van rust en mooie natuur.

  • maandag 18 juli 12.00 uur t/m tm vrij 22 juli 16.00 inschrijving gesloten!

Investering (All-in prijs): € 967,50 Dit is inclusief de workshop- en begeleidingskosten + de verblijfkosten (4 overnachtingen, alle maaltijden op basis van volpension, een lakenpakket, toeristenbelasting en incl. 21% Btw). Op basis van een 1-persoonskamer. 

‘Kijken en luisteren vanuit je hart. Hoe dat je dat?’

Altijd al de wens gehad om voor langere duur tijd voor jezelf te nemen op een rustige stille plek vol natuurschoon? Waar jij je geborgen en veilig voelt om helemaal jezelf te kunnen zijn?

Wil je meedeinen met de levensstroom?
En waar jij je kunt aansluiten op de hartfrequentie van het Universum: Onvoorwaardelijke Liefde?

Ben je het waard om een gelukkig leven te leiden?

Welkom bij deze 5-daagse Reis naar je Hart!

Een Reis waarbij het denken stil wordt: door zicht te krijgen op innerlijke belemmeringen, patronen, overtuigingen en verhalen die de overhand hebben in je geest.  

Je leert vertrouwen te hebben in het leven, omdat jij je laat leiden door je intuïtie.
Je leert te luisteren zonder te oordelen en liefdevol te kijken naar alles en iedereen, inclusief jezelf. Daardoor ervaar je aantoonbaar meer ontspanning in het leven.
Vertrouwen is het sleutelwoord.

Kortom je leert koersen op je hart. Een reis die jou laat ervaren dat het leven licht en moeiteloos kan gaan vanuit je hart.

In een veilige rustige omgeving kun jij weer stil staan bij dat waar jouw hart blij van wordt.
Mooie vragen die hierbij aansluiten zijn:

– Is er een andere manier om hiernaar te kijken?

– Wat zou liefde denken, voelen, zeggen en doen?

– Welk cadeau wordt me hier aangeboden?

Voel je vrij om tijdens deze 5 dagen al je vragen en kwesties in te brengen.

Reisbegeleiding:

Peter Winteraeken : peter@peterwinteraeken.nl
Nicki van Heugten: nicki@jategennu.nl

Let op: tussentijdse prijswijzigingen van externe locaties zijn voorbehouden.

Let op: De Ja tegen Nu is momenteel gesloten.

Vanaf 29 augustus pakken we alle aanmeldingen op chronologische volgorde van inschrijven op.

Het is mogelijk dat de activiteit in die tussentijd is uitverkocht en we je geen definitieve plek kunnen geven in de door jou gekozen activiteit.
We brengen je dan graag op de hoogte van de vervolg data en mogelijkheden.
 
Een fijne zomer gewenst
Het Ja tegen Nu team
Inschrijfformulier Een Reis naar je Hart
Dieetwensen ivm allergie: * Het is geen garantie dat wij hieraan kunnen voldoen. In de Abdij in Doetinchem kan géén rekening gehouden worden met dieet- en allergie wensen. Hier kan je zelf jouw etenswaren meenemen.

let op : voor deze reis gelden deze voor annuleringsvoorwaarden 
Privacyverklaring