Een reis naar je Hart

Het leven is een leerschool, één groot klaslokaal

Wat is het doel van ons leven is een vraag die ieder mens zichzelf op een gegeven moment stelt. Waarom heb ik deze ouders en deze partner? Wat ben ik hier aan het leren?

We hoeven niet lang te kijken. Het leerdoel is voor iedereen gelijk: wie of wat ben ik? Om een leerdoel te bereiken heb je een leermiddel nodig…Onze relaties zijn hét leermiddel! Relaties zijn de snelweg om succesvol te (kunnen) leren.

We zijn allemaal kinderen van onze ouders. Sommigen hebben een partner en kinderen. En we hebben meestal ook (langdurige) vriendschappen en werkrelaties. Dat betekent dat ik in korte tijd veel van elkaar kan en mag leren. Ook als er veel gedoe, conflict en weerstand is binnen relaties? Ja, ook dan! Wil je het doel van al je relaties ontdekken?

Van harte welkom bij Een Reis naar je Hart: wat is het doel van relaties?

Wij bieden meerdaagse reizen, de partnerreis voor koppels en intro reizen om kennis te maken met onze manier van werken. Onderaan de pagina vind je het overzicht met data.

Tijdens elke Reis naar je Hart werken we met: Een cursus in wonderen, Kies Opnieuw: de 6 stappen naar vrijheid!, Familie & Systeem Opstellingen (Systemisch Werk), Stilte(wandelingen), Meditatie en Reflectiewerk. We verblijven in kloosters of op andere inspirerende plekken. We werken met maximaal 12 deelnemers. Bij een minimum van 8 deelnemers vinden deze weekenden met Een Reis naar je Hart plaats. Bij inschrijving vragen we een aanbetaling van 80,-.

——————————————————————————————————————–

Ervaringen van deelnemers:

“Ik heb een extra koffer nodig om alle cadeau’s die ik hier ontvangen heb weer terug mee naar huis te kunnen nemen”

“Ik heb weer stukjes van mijzelf mogen omarmen”

“Dank jullie wel voor het loslaten van mijn hand, mij het vertrouwen te geven dat ik het zelf kan en eigenlijk altijd al kon”

“Dit wordt een heel andere kerst”

“Dank jullie wel dat ik me weer zo helder mag voelen, dat de liefde in mij weer mag stromen, dat ik gewoon weer even heb mogen zijn met alles wat er is”

” Ik zag mijn hele familie geschiedenis op een lijn, alles viel als een puzzelstuk in elkaar. Ik voel me enorm dankbaar!”

——————————————————————————————————————–

2021:

De 3 meerdaagse reizen:

  • Dinsdag 27 april t/m donderdag 29 april: 3-daagse, met verblijf in Abdij Postel Mol, Abdijlaan 16, 2400 Mol (België).
  • Vrijdag 10 december t/m zondag 12 december: 3-daagse, met verblijf in het Birgittinessen klooster, Maasstraat 17, in Weert.
     

Investering (obv volpension):

  • De begeleiding: 3-daagse € 299,-
  • Het verblijf bij de zusters in Weert (obv volpension): 2-persoonskamer € 169,-, 1-persoonskamer € 179,-
  • Het verblijf bij de broeders in Postel (obv volpension): € 113,00

De verblijfkosten zijn all inclusief:
kamer, lakens en handdoeken en 3 maaltijden per dag. Deze verblijfkosten dien je contant in de abdij/het klooster te betalen op dag van aankomst!

 

De 3 ééndaagse reizen; de introreis naar je hart

  • 11 juni in Gemeenschapshuis de ZesGehuchten, Geldrop
  • 5 november (locatie nader te bepalen)

Investering € 110,-, (inclusief koffie, thee en btw). Aanvang 9.30 uur en afsluiting om 17.30 uur

Reisbegeleiding:

Peter Winteraeken : peter@peterwinteraeken.nl
Nicki van Heugten: nicki@jategennu.nl

Inschrijfformulier Een Reis naar je Hart 2021