Een Reis Naar Je Hart

Wat is het doel?

Waarom ben jij een kind van je ouders?
Waarom heb jij deze zus/broer?
Waarom ben jij in deze familie?
Waarom ben je bij deze partner?
Waarom ben je werkzaam in deze baan, bij die collega’s en die leidinggevende?
Waarom heb je deze vriendschappen?
Waarom woon je in deze straat met die buren?
Waarom ben je nu hier?

Het leven is een leerschool. Dat wéten we…..Wat we misschien (nog) niet weten is wát we hier op aarde met zijn allen aan het leren zijn? De vragen die hierbij horen zijn:

  • Wat kom ik hier leren?
  • En van wie leer ik dat (het snelst)?

We hoeven niet lang te kijken. Het leerdoel is voor iedereen gelijk: wie of wat ben ik? Om een leerdoel te bereiken heb je een leermiddel nodig…Onze relaties zijn hét leermiddel! Relaties zijn de snelweg naar succes en om succesvol te (kunnen) leren.

We zijn allemaal kinderen van onze ouders. Sommigen hebben een partner en kinderen. En we hebben meestal ook (langdurige) vriendschappen en werkrelaties. Dat betekent dat ik in korte tijd veel van elkaar kan en mag leren. Ook als er veel gedoe, conflict en weerstand is binnen relaties? Ja, ook dan! Wil je het doel van al je relaties ontdekken?

Van harte welkom bij Een Reis naar je Hart: wat is het doel van relaties?

Tijdens elke Reis naar je Hart werken we met: Een cursus in wonderen, Kies Opnieuw: de 6 stappen naar vrijheid!, Familie & Systeem Opstellingen (Systemisch Werk), Stilte(wandelingen), Meditatie en Reflectiewerk. We verblijven in kloosters of op andere inspirerende plekken. We werken met maximaal 12 deelnemers. Bij een minimum van 8 deelnemers vinden deze weekenden met Een Reis naar je Hart plaats. Bij inschrijving vragen we een aanbetaling van 80,-.

—————————————————————————————————————————

Ervaringen van deelnemers:

“Ik heb een extra koffer nodig om alle cadeau’s die ik hier ontvangen heb weer terug mee naar huis te kunnen nemen”

“Ik heb weer stukjes van mijzelf mogen omarmen”

“Dank jullie wel voor het loslaten van mijn hand, mij het vertrouwen te geven dat ik het zelf kan en eigenlijk altijd al kon”

“Dit wordt een heel andere kerst”

“Dank jullie wel dat ik me weer zo helder mag voelen, dat de liefde in mij weer mag stromen, dat ik gewoon weer even heb mogen zijn met alles wat er is”

” Ik zag mijn hele familie geschiedenis op een lijn, alles viel als een puzzelstuk in elkaar. Ik voel me enorm dankbaar!”

—————————————————————————————————————————-

2020: 3 meerdaagse en 3 ééndaagse

De 3 meerdaagse reizen:

  • Vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart, Klooster zusters Birgittinessen in Weert (vroegboekkorting van € 30,- bij aanmelding voor 01-12-2019) VOLGEBOEKT
  • EXTRA EDITIE: 21 augustus tot en met 23 augustus, Abdij Postel in Mol (BE) VOLGEBOEKT
  • Vrijdag 16 oktober tot en met zondag 18 oktober, Klooster zusters Birgittinessen in Weert (vroegboekkorting van € 30,- bij aanmelding voor 01-07-2020)
  • Vrijdag 11 december tot en met zondag 13 december, Klooster zusters Birgittinessen in Weert (vroegboekkorting van € 30,- bij aanmelding voor 01-09-2020) NOG 8 KAMERS VRIJ

Investering:

  • De begeleiding: 3-daagse € 299,-
  • Het verblijf bij de zusters in Weert (obv volpension): 2-persoonskamer € 140,-, 1-persoonskamer € 150,-
  • Het verblijf bij de broeders in Postel (obv volpension): € 99,-

De 3 ééndaagse reizen; de introreis naar je hart

  • Vrijdag 20 november van 9:30 uur tot 17:00 uur in Luciushof Heerlen

Investering € 110,-, via Ideal (inclusief koffie, thee en btw). Bij deelname op 19 juni komt daar nog een lunch bij van € 16,- pp. Voor de lunch van 10 april en 20 november kan je zelf kiezen of een eigen lunch mee te nemen of in de brasserie van de twee gezusters een lunch voor eigen rekening te gebruiken.

Reisbegeleiding:

Peter Winteraeken : peter@peterwinteraeken.nl
Nicki van Heugten: nicki@jategennu.nl

Inschrijfformulier Een Reis naar je Hart