Een reis naar je Hart

Het leven is een leerschool, één groot klaslokaal

Wat is het doel van ons leven is een vraag die ieder mens zichzelf op een gegeven moment stelt. Waarom heb ik deze ouders en deze partner? Wat ben ik hier aan het leren?

We hoeven niet lang te kijken. Het leerdoel is voor iedereen gelijk: wie of wat ben ik? Om een leerdoel te bereiken heb je een leermiddel nodig…Onze relaties zijn hét leermiddel! Relaties zijn de snelweg om succesvol te (kunnen) leren.

We zijn allemaal kinderen van onze ouders. Sommigen hebben een partner en kinderen. En we hebben meestal ook (langdurige) vriendschappen en werkrelaties. Dat betekent dat ik in korte tijd veel van elkaar kan en mag leren. Ook als er veel gedoe, conflict en weerstand is binnen relaties? Ja, ook dan! Wil je het doel van al je relaties ontdekken?

Van harte welkom bij Een Reis naar je Hart: wat is het doel van relaties?

Wij bieden meerdaagse reizen, de partnerreis voor koppels en intro reizen om kennis te maken met onze manier van werken. Onderaan de pagina vind je het overzicht met data.

Tijdens elke Reis naar je Hart werken we met: Een cursus in wonderen, Kies Opnieuw: de 6 stappen naar vrijheid!, Familie & Systeem Opstellingen (Systemisch Werk), Stilte(wandelingen), Meditatie en Reflectiewerk. We verblijven in kloosters of op andere inspirerende plekken. We werken met maximaal 12 deelnemers. Bij een minimum van 8 deelnemers vinden deze weekenden met Een Reis naar je Hart plaats. Bij inschrijving vragen we een aanbetaling van 80,-.

——————————————————————————————————————–

Ervaringen van deelnemers:

“Ik heb een extra koffer nodig om alle cadeau’s die ik hier ontvangen heb weer terug mee naar huis te kunnen nemen”

“Ik heb weer stukjes van mijzelf mogen omarmen”

“Dank jullie wel voor het loslaten van mijn hand, mij het vertrouwen te geven dat ik het zelf kan en eigenlijk altijd al kon”

“Dit wordt een heel andere kerst”

“Dank jullie wel dat ik me weer zo helder mag voelen, dat de liefde in mij weer mag stromen, dat ik gewoon weer even heb mogen zijn met alles wat er is”

” Ik zag mijn hele familie geschiedenis op een lijn, alles viel als een puzzelstuk in elkaar. Ik voel me enorm dankbaar!”

——————————————————————————————————————–

2020:

De 3 meerdaagse reizen:

  • Vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart, Klooster zusters Birgittinessen in Weert  VOLGEBOEKT
  • EXTRA EDITIE: 21 augustus tot en met 23 augustus, Abdij Postel in Mol (BE) VOLGEBOEKT
  • Vrijdag 16 oktober tot en met zondag 18 oktober, Klooster zusters Birgittinessen in Weert VOLGEBOEKT
  • Vrijdag 11 december tot en met zondag 13 december, Klooster zusters Birgittinessen in Weert (vroegboekkorting van € 30,- bij aanmelding voor 01-09-2020) NOG 5 KAMERS VRIJ

Investering:

  • De begeleiding: 3-daagse € 299,-
  • Het verblijf bij de zusters in Weert (obv volpension): 2-persoonskamer € 140,-, 1-persoonskamer € 150,-
  • Het verblijf bij de broeders in Postel (obv volpension): € 99,-

De 3 ééndaagse reizen; de introreis naar je hart

  • Vrijdag 20 november van 9:30 uur tot 17:00 uur in Luciushof Heerlen

Investering € 110,-, via Ideal (inclusief koffie, thee en btw). Bij deelname op 19 juni komt daar nog een lunch bij van € 16,- pp. Voor de lunch van 10 april en 20 november kan je zelf kiezen of een eigen lunch mee te nemen of in de brasserie van de twee gezusters een lunch voor eigen rekening te gebruiken.

2021:

Reisbegeleiding:

Peter Winteraeken : peter@peterwinteraeken.nl
Nicki van Heugten: nicki@jategennu.nl

Inschrijfformulier Een Reis naar je Hart