Coaching Gemeente Maastricht en Heerlen

Wij coachen jou graag in jouw persoonlijk en of professioneel vraagstuk en hebben jarenlange ervaring in persoonlijke coaching en teamcoaching. Jij staat in jouw traject centraal en daar stemmen wij onze aanpak op af.

Je mag van ons verwachten dat we jou benaderen vanuit een professionele en niet-oordelende grondhouding. Wij staan in onze coaching bekend om onze warme mensgerichte benadering. Jouw gegevens worden ten alletijden vertrouwelijk behandeld.

Wij bieden trajecten aan bij vragen over:

  • Omgaan met veranderingen
  • Stress, spanning en Burn-out
  • (Persoonlijk)Leiderschap
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Communicatie vraagstukken
  • Conflicthantering
  • Assertiviteit
  • Motivatie en zingevingsvraagstukken
  • Loopbaanvraagstukken

Ja tegen Nu heeft zich gespecialiseerd in het zichtbaar maken van belemmerende patronen en van daaruit de beweging in te zetten. We zetten verschillende zeer effectieve methodes in zoals Systemisch Werk, Ervaringsgericht leren, TA en NLP.

Je bereidt je op het traject voor door voorafgaand aan de intake jouw vraag zo helder mogelijk te formuleren. Wat wil jij voor jezelf bereiken door middel van deze coaching? Wanneer is het traject voor jou geslaagd?

We ontmoeten je graag in een kennismakingsgesprek!

Hieronder stellen wij ons ook graag even persoonlijk aan jou voor. 

Warme groet,

Katja, Anne-Marie en Nicki

 

Katja Urlings: Coach en Teamcoach 

Wanneer je in beweging komt, ontstaan er kansen en mogelijkheden, die je eerder wellicht niet gezien of ervaren hebt. In zowel de persoonlijke coaching als de teamcoaching sluit ik aan op jouw ontwikkeling en op jouw manier van leren: wat is je vraag, welk doel wil je bereiken, wat wil je voor jezelf uitzoeken en hoe wil je dat graag doen? 

Ik nodig je uit om samen te onderzoeken wat jij nodig hebt, zodat je zelf keuzes kunt (gaan) maken die bij jou passen. Ik werk vanuit gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid en ben goed in staat om mijn verwondering te vertalen naar een vraag die jou verder helpt. Zodat er beweging komt in wat vast zit en jij stappen kunt zetten richting je doel.

Kernwaarden in mijn werk zijn: aansluiten bij de ander, oordeelvrij en nieuwsgierig naar de ander zijn en durf!

Anne-Marie Kemps: Coach 

Wat maakt dat we de dingen doen zoals we ze doen? Het vraagt om even stil te staan bij ons leven. We zijn allemaal verschillend en we komen allemaal ergens vandaan. Ieder vanuit zijn/haar eigen gezinssysteem. Welke patronen heb jij hieruit ontwikkeld? En wat heb je daaruit meegenomen naar je huidige situatie? En wat als dat niet meer werkt?

Wanneer je inzicht krijgt in je gedrag, ontstaat er als vanzelf ruimte om een (nieuwe) beweging te kunnen maken, om te groeien in je ontwikkeling. Als jij helderheid wilt op jouw vraagstuk, ga ik graag met je in gesprek. Samen kijken we waar jij staat en welke volgende stap bij jou past. Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. Als we onszelf durven te laten zien, staat dat garant voor ontwikkeling, hoe spannend soms ook.

Vanuit bureau Ja tegen Nu begeleid ik mensen bij persoonlijke ontwikkelvraagstukken. Ik werk vanuit gelijkwaardigheid, veiligheid en vertrouwen. Daarbij ben ik niet voorzichtig maar wel zorgvuldig.

Nicki van Heugten: Teamcoach

Gedrag veranderen is soms een hele klus, zeker als het om gedrag gaat dat de groei van het team in de weg staat. Iedereen creëert op basis van ervaringen, door het leven heen, patronen. Patronen die vaak voor ons werken en behulpzaam zijn, en soms juist hinderen in onze ontwikkeling. Ik maak graag patronen in de onderstroom zichtbaar die jou en je team in de weg staan. Dit doe ik door echt contact met je te maken, kijken met een “open” hart en een innerlijk “Ja” tegen alles wat er is.

Vanuit  bureau Ja tegen Nu begeleid ik binnen deze aanbesteding teams bij ontwikkelingsvraagstukken. Via onze Academie leiden we coaches en andere (lege)leiders op in systemische interventies. De kernwaarden van waaruit ik werk: transparantie, professionaliteit, gelijkwaardigheid en een systemische basishouding.