De kunst van VrijZijn

Vrij zijn is de hoop op een beter verleden laten varen”

De meesten onder ons komen op een punt in hun leven dat ze zich afvragen: waarom ben ik hier, wat is het doel van mijn leven, hoe voel ik me thuis in mijn omgeving en hoe kan ik een betekenisvolle bijdrage leveren in mijn werk.

Stel je eens voor dat:

  • je je eigen dromen en verlangens in de wereld zet
  • je een inspirerend leider bent
  • je trouw bent aan je eigen waarden
  • je je verbonden voelt met jezelf en de ander
  • je je zeker voelt en tegelijk je teugels laat vieren
  • je bang bent en toch doet wat je te doen hebt

Hoe ziet jouw leven er dan uit?

Volg ons ontwikkeltraject De Kunst van Vrijzijn als je krachtig wilt ervaren wie jij in de kern bent en wie je dan kiest te zijn. Een andere kijk op het leven met een niet alledaagse, creatieve en uitdagende aanpak. Wij richten ons op de bevrijding van de belemmeringen die jou in de weg staan. Met onze specifieke werkvormen ontdek je jouw diepste verlangen. Je krijgt inzicht in zaken die jou hiervan weerhouden. In vrijheid realiseer je je bedoeling die je laat blijken door je houding en gedrag.

Jan Aart ’t Hooft, Nicki van Heugten en Harry van Heemskerk, wij vormen de CoachEenheid. Drie gepassioneerde coaches. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van ontwikkeltrajecten voor individuen, groepen en werkorganisaties. Onze verschillen zorgen er voor dat wij elkaar aanvullen.

Wat wij delen is onze overtuiging dat persoonlijke ontwikkeling je jong houdt, vrij maakt en dat ieder zijn/haar eigen werkelijkheid kan scheppen. Met de CoachEenheid maken we ons verlangen waar om bij te dragen aan een liefdevolle wereld waar mensen die in zichzelf investeren ook hun diepste verlangen waarmaken.

Surf naar www.coacheenheid.nl voor meer informatie over dit traject.