Testimonials

“Nicki heeft het managementteam van Zaam Wonen begeleid in een traject van ontwikkeling en groei. In enkele bijeenkomsten hebben we gewerkt aan verdieping van de samenwerkingsrelatie en het beter benutten van elkaars kwaliteiten. Nicki heeft ons via de inzet van een breed scala aan methodieken geprikkeld om met elkaar de gesprekken te voeren die ertoe doen en die het leiderschap van het MT versterken. Nicki weet door haar observaties en interventies de bijeenkomsten naar een hoog niveau te tillen en ons te inspireren om morgen met de verworven inzichten aan de slag te gaan. Zaam Wonen vaart er wel bij ! Dank je Nicki!”
Karel Smitsmans, Directeur-Bestuurder Woningstichting Zaam Wonen, Begeleiding MT 2022
————————————————————————————————————–
“Het was een genoegen om onder de kundige en invoelende begeleiding van Nicki te mogen samenwerken gedurende ons teamtraject. Met een roerige onderstroom als vertrekpunt, wist Nicki voor een ieder een veilige setting te creëren en zowel individueel als in teamverband relevante bespreek-/ontwikkelpunten naar de oppervlakte te brengen.

De samenstelling en inbreng van de deelnemers was wisselend en divers, en toch droeg elke bijeenkomst bij aan de versteviging van het team. Nicki staat open voor ieders inbreng en gezichtspunt, haar beschouwend vermogen, humor en open-hartigheid maken haar benaderbaar en toegankelijk, waardoor ze (snel) vertrouwen wint. Nicki is professioneel en brengt een breed scala aan kennis en vaardigheden in, ze weet goed in te spelen op wat er wanneer nodig is. Ze benadert situaties vanuit het hart en hoofd en weet die 2 elementen telkens met elkaar te verbinden.

Dankbaar voor alle inzichten en ervaringen, kan ik een ieder (team) de coaching van Nicki van harte aanbevelen!”

Femke Jaminon-Dijkhuizen, Hoofd Administratief Team Familie en Jeugd Rechtbank Limburg, teamcoaching 2022
——————————————————————————————————————
“Ik had nooit verwacht we zo veel baat zouden hebben bij een teamcoachingtraject met Nicki. Nu, een jaar later, besef ik dat ik weer met veel plezier werk, samen met mijn team en dat mede dankzij Nicki.
Nicki straalt rust uit, houdt je een spiegel voor en helpt het team te denken in oplossingen. Terugkijkend was het dus een heel waardevol traject!
Karen Boels, HR adviseur gemeente Beekdaelen, teamcoaching 2020
——————————————————————————————————————
“De ervaring om in pure vrouwen energie te versmelten en daarin het veilige warme bad te vinden waarin ik helemaal mezelf kon, mocht zijn, ja, was, is zo voedend en helend en met niets te vergelijken!
Steeds in contact, geleid door twee waanzinnig inspirerende vrouwen en goed doordachte structuur en opbouw van de driedaagse, zodat echte stappen maken en diepe ervaringen die echte hulp zijn gewoon gebeuren. Onnoemelijk dankbaar, mezelf steenrijk voelend met de enorme berg ervaringen die ik meeneem voor de rest van m’n leven.
Dank jullie met heel m’n hart prachtvrouwen, voor alles!”
Wieneke Houben, deelneemster 3-daagse Vrouw!
——————————————————————————————————————–
“Binnen Hai-5 hebben we als MT de afgelopen maanden met Nicki een intensief en leerzaam traject doorlopen. Door haar warme persoonlijkheid en oprechte interesse in elk individu voelde dit al snel als zeer vertrouwd. Ze weet met het juiste tempo en de juiste toon onder het wateroppervlak te kijken en de ‘onderstroom’ bespreekbaar te maken. Ze verstaat de kunst om medewerkers uit te nodigen om zich in alle veiligheid kwetsbaar op te stellen. Ze is vakkundig, doortastend en respectvol en geeft iedereen ruimte om keuzes te maken en te groeien. Haar werkvormen prikkelen en nodigen uit om naar jezelf te kijken. Het is een mooie reis waarbij deze coachende reisleider met ons mee wandelt en met momenten onze kompas is.”

Hellen Mingels, Directeur Hai-5, Organisatie advies traject, 2020


De reis naar je hart is moeilijk te omschrijven, omdat in mijn ogen woorden tekort schieten ….. het is een hele bijzondere, persoonlijke ervaring. Een ervaring die je aan het denken zet, die je ogen opent en die voor nieuwe, liefdevolle inzichten zorgt. Hartverwarmend en enorm respectvol is de begeleiding van Nicki en Peter. De sfeer in de groep was erg prettig en vertrouwd, het voelde meteen goed. Ik heb ontzettend veel geleerd, nieuwe inzichten gekregen en heel veel liefde gevoeld.  Ik voel meer innerlijke rust sinds het weekend en ik besef mijzelf dat ik het waard ben.

Angela van Oudenaarde, School maatschappelijk werker, december 2019 (deelnemer Reis naar je Hart)


Wat was het een superfijn weekend , wat weer een geweldige reis naar mijn hart ! Met zoveel verhelderende praktische oefeningen / en familie -systeem opstellingen die me nieuwe inzichten gaven .
Over hoe ik het altijd deed , dacht te moeten doen en hoe het ook anders kan bv tijdens vakanties of met kerst . Een echte transformatie dus !

Elly Beljon, Kunstschilder, december 2019 (deelnemer Reis naar je Hart)


Soms komt er iemand in je leven die je leven zomaar rijker maakt. Zo mocht ik van mijn werkgever gebruik maken van een loopbaancoach en kwam ik uit bij Nicki van Ja tegen Nu. Zij gaf niet alleen richting, maar luisterde, begreep, voelde, confronteerde, spiegelde, verhelderde, daagde uit en enthousiasmeerde en ik…ik leerde. Dank je Nicki. Blij dat ik jou mocht leren kennen als bijzonder mens, als bijzondere coach.

Albert Helsper, Inspecteur Nationale Politie, Hulpofficier van Justitie, juli 2019 (deelnemer loopbaantraject)


Ik heb de opstellingen dag bij Ja tegen Nu als zeer verrijkend ervaren. Het voelde door de kleine, intieme setting veilig voor mij om me te laten zien. Ik was heel nieuwsgierig hoe een opstelling kan werken en wat het met mij doet. Het was bijzonder om te zien wat er energetisch gebeurde, iets waar je met je verstand niet bij kan. De begeleiding was erg fijn. Kortom, een bijzondere ervaring!

Pia Ploumen, HR Business Partner, Brightlands Smart Services Campus, Mei 2019 (deelnemer opstellingendag)


“Positieve beweging” is de quote die bij mij opkomt als ik aan Nicki denk. Nicki weet op subtiele wijze mensen positief in beweging te krijgen. Ik heb het genoegen gehad om met Nicki en Tessa Meester een teamcoaching te doen voor een gemengd legal team. Aanvankelijk was men in het team nogal skeptisch maar al gauw raakte Nicki de juiste snaren en kwam alles als vanzelf in beweging. Bovenal was ik onder de indruk van haar vermogen om op invoelende en begrijpelijke wijze inzicht te verschaffen in wat anderen beweegt. Ik denk dat een ieder die beweging zoekt in zijn of haar team in Nicki een top match vindt om dat te activeren. Nicki heeft mijn oprechte aanbeveling.

Rob Huijten, Global Head of Legal & Industry Affairs bij BASF Vegetable Seeds, februari 2019 (traject teamcoaching)


Een aantal keren heb ik al het genoegen gehad om te mogen leren van NIcki. Zij is professioneel en vakkundig. Maar meer nog is ze warm en authentiek. Vanuit een oprechte houding je ontmoeten. Daardoor heb ik de ruimte gekregen om mij weer een stukje verder te ontwikkelen.

Willem Smid, Coach/Counselor, november 2018 (deelnemer Opstellingendag en Reis naar je Hart)


Wat ben ik blij met zulke begeleiders die mij deze veiligheid konden garanderen. Door gebruik te maken van wat aangereikt wordt ontstond de mogelijkheid om door mijzelf gecreerde kronkels weer recht te trekken. Kortom, na 4 mooie intensieve leerzame dagen heb ik mijn hart gevonden en zelfs meer dan dat. Nicki en Peter ik wil jullie hartelijk bedanken voor het loslaten van mijn hand en mij het vertouwen te schenken dat ik het zelf kan. En eigenlijk altijd al kon.

František Volf, Innovation Engineer, mei 2018 (deelnemer Reis naar je Hart)


Met Nicki zijn we na de fusie gestart met een prachtige reis, waarin wij op zoek gaan naar de kracht en kwaliteiten van teams en medewerkers. Dit alles om organisatie en mens te laten groeien, door betere samenwerking, ruimte om te leren en verbeteren en daarmee een sterker Zaam Wonen. Nicki weet een veilige omgeving te creëren en vanuit warme en professionele betrokkenheid tot de kern van mensen te komen. Ze houdt een spiegel voor, maakt teams en mensen bewust van gedragingen, patronen en gedachten die in de weg staan van ontwikkeling en duurzame groei. Zij biedt inzichten, kaders en instrumenten om stappen vooruit te kunnen zetten, waarin zij een begeleidende en adviserende rol vervult. De menselijke, open en betrokken wijze waarop Nicki dit doet, spreekt mij zeer aan en heeft mij echt geholpen in mijn eigen reis naar een beter mens en leider.

Michiel Sluijsmans, Manager Wonen & Vastgoed Zaam Wonen, april 2018 (organisatie- en teamcoachingstraject)


In februari 2018 ben ik bij de workshop Familieopstellingen geweest. Wauw wat een ervaring. Het heeft mij veel inzicht gegeven en heeft een belangrijke bijdrage geleverd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zeker ook een groot compliment voor de deskundigheid en warmte van Nicki. Absuluut een aanrader!

Marina Jaskier, eigenaar praktijk energetische therapie, februari 2018 (deelnemer opstellingendag)


Nicki is een integere en warme (team)coach. Ze valt op door de kracht vanuit haar hart. Ze is enthousiast en luistert goed. Tegelijkertijd benoemt ze wat ze ziet, hoort en voelt. Ze is een verbinder met oog voor de individu en groep”

Laura Raaijmakers, manager Sociaal Medische Zaken UWV, maart 2018 (traject teamcoaching)


Een teamcoach in HART en nieren. Haar hart volgt zij, laat zij zien en spreken bij alle activiteiten die zij uitvoert. Ik heb dit zelf een aantal keren mogen en kunnen ervaren, doordat ik tijdens teamcoach sessies samen met haar heb mogen werken, maar ook vanuit mijn rol als coördinator van de Interne Pool voor coaches binnen UWV. Lovende evaluaties, tevreden teams die na een of meer sessies weer verder konden en enthousiaste mede teamcoaches bevestigen dit beeld naar mijn mening ook. Kortom; Ben je op zoek naar een professionele teamcoach die weet waar zij het over heeft, verbinding maakt met het team en zijn individuele leden dan ben je aan het goede adres bij Nicki.”

Els Koens, landelijke coördinator interne coachpool UWV, januari 2018


Nicki is een professionele (team)coach met een warme en oprechte persoonlijkheid. Wat opviel was de deskundigheid waarmee zij, met tact en humor, zonder het doel van de organisatie uit het oog te verliezen, wist in te spelen op de team gebonden en soms ook persoonlijke coach vragen. Nicki verstaat de kunst om medewerkers uit te nodigen zich in alle veiligheid kwetsbaar op te durven stellen en te groeien.”

Marjella Adriaans, manager leren & ontwikkelen en teamcoaches Lunet zorg, september 2017


Nooit had ik verwacht dat de impact en kracht van een teamopstelling zo groot kon zijn. Totdat ik Nicki deze methodiek zag hanteren. Op een uiterst integere, respectvolle en doortastende manier begeleidde ze de groep naar nieuwe inzichten. Daardoor kwamen ingesleten patronen bloot te liggen. Dit gaf de deelnemers nieuwe keuzemogelijkheden en handvatten om oud, inefficiënt gedrag te veranderen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben over de manier waarop ze ons verder geholpen heeft. Warm aanbevolen!”

Gian Kerstges, eigenaar Optimus Prime, september 2017


Ik heb het genoegen gehad om met Nicki verschillende groepen, als teamcoach en facilitator, te mogen ondersteunen in hun proces. Een mooi proces waarin ik Nicki heb leren kennen als een echte professional. Ze is in staat om individuen en groepen te inspireren, mee te nemen in hun persoonlijke groei, weerstanden omarmt en ombuigt naar een constructief fundament waarop een ieder kan bouwen aan zijn of haar toekomst. Het was voor mij als collega zeer waardevol en hoop dat onze paden nog eens kruisen.”

Jos van Oorschot, teamcaoch, september 2017


Nicki is een krachtige coach die de groep op een prettige manier begeleidt. De groep hangt als het ware aan haar lippen. Ze heeft voor ons een opstelling gedaan in ons eigen team. Ik vond dit moment bijzonder. Bijzonder in hoe Nicki dit doet en wat het duidelijk maakt. De inzichten die je er door opdoet blijven hangen en daarmee kan je verder. Woorden die me invallen als ik aan Nicki denk, rust, kracht, integer, duidelijk, interesse, oprecht, authentiek, humor, prachtige metaforen die ze gebruikt, kennis, inzet, meedoen, onderdeel van de groep, en ontzettend kundig in luisteren.”

Dennis Leufkens, eigenaar Team-Focus, juni 2017


Hoe jij aanvoelt, hoe je leidt en laat leiden. Hoe je speelt met wat er is. Het is fenomenaal.”

Raphael Teeling, specialist sociale zaken, mei 2017


Vandaag heb ik meer inzicht gehad dan van de vele gesprekken in de afgelopen jaren met hulpverleners”

Janine Ernste, maatschappij criticus, mei 2017


Ik ken Nicki via sociale media. Via LinkedIn ben ik met haar in contact gekomen want daar is ze ook heel erg actief over haar passies, coaching van mensen, groepen, gezinnen en leiderschap. Ze viel op omdat ze in een wereld waar blabla m.i. gebruikelijk is, echt is geïnteresseerd in anderen en echte thema’s aansnijdt. Samen met Nicki heb ik twee opleidingen ontwikkeld voor security officers en privacyfunctionarissen. Nicki dringt door tot mensen waarvan ik nooit heb geweten dat je er überhaupt toe door kon dringen. Ik leer erg veel van haar en ze is ook gewoon een toffe meid!”

Drs. René Ijpelaar, eigenaar BKBO, mei 2017


Nicki ken ik als een integer persoon die met veel overgave in haar vak als coach staat. Ze is steeds actief om zichzelf te verbeteren en past dan toe wat dicht bij haar als persoon staat. Vertrouwen, vakmanschap en lef zijn ingrediënten waar ze mee werkt en waar ze mooie dingen van kan maken!”

Richard van der Stap, loopbaanadviseur, mei 2016


Door haar eigen kwetsbaarheid en kracht in te zetten, creëert Nicki een sfeer waarin alles er mag zijn. Daardoor durven teams en individuele teamleden naar zichzelf te kijken. Nicki brengt hen door haar aanwezigheid en haar interventies een stap verder in hun ontwikkeling.”

Harry van Heemskerk, management en teamcoach, september 2015

Previous slide Next slide Show content Hide content