Training Systemisch kijken naar teams


Wat als jij in jouw werk als teamcoach, teammanager of leidinggevende de onderstroom kunt leren “lezen”? Wat als je in staat bent om met jouw interventies het geheel in beweging te brengen? Als jij ook graag jouw impact wil vergroten en daadwerkelijk veranderingen in gang wil zetten in teams, dan is deze training wellicht iets voor jou.

Systemisch kijken naar teams (2 dagen)

Een teamopstelling is een intense en snelle manier om dynamieken zichtbaar te maken. Je werkt op een diepere laag, op de onderstroom, daar waar de impact van jouw interventies vele malen groter is. De teamopstelling is een van de vele mogelijkheden die het prachtige systemisch werk ons biedt. Tijdens deze training ervaar je hoe je verschillende systemische werkvormen kunt toepassen en heb je direct bruikbare tools voor in de praktijk.

Wat is het resultaat voor mij na deze training?

 • Je hebt inzicht in de bouwstenen van het systemisch werk
 • Je hebt verschillende systemische werkvormen zelf ervaren
 • Jouw inzicht in de werking van patronen is verdiept
 • Je hebt een organisatie vraagstuk laten opstellen of hebt deelgenomen aan een organisatie-opstelling
 • Je bent in staat om de systemische werkvormen zelf in te zetten in teams.

Doelgroep

Deze is training is bedoeld voor teamcoaches, leidinggevenden en anderen die beroepsmatig met teams werken. We gaan uit van minimaal een HBO werk -en denkniveau. Belangrijker nog vinden wij de bereidheid naar jezelf te kijken en op jouw eigen handelen te reflecteren.

2023 7de editie

 • 15 en 16 mei 2023, in Heerlen, locatie Ja tegen Nu Academie in het Luciushof

Overige informatie

 • Ongeveer een maand voorafgaand aan de training ontvang je een reader. Deze reader lees je voor de start van de training. Dit vraagt circa 1 uur aan voorbereidingstijd
 • We werken in een groep van minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers
 • Deze tweedaagse begint om 09:30 en eindigt omstreeks 16:30 uur
 • De investering voor deze tweedaagse training bedraagt € 995,- en is vrijgesteld van BTW. Lunch, koffie & thee zijn inbegrepen
 • Je ontvangt een certificaat van deelname

Jouw trainer(s)

Nicki van Heugten is deze dagen jouw trainer.

Stap-Budget

Ook deze training komt in aanmerking voor het Stap-Budget. Op deze pagina hebben we voor jou uiteen gezet hoe dit in zijn werk gaat. Wanneer je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een stap aanmeldingsbewijs van ons te ontvangen houdt dan rekening met het volgende:

1. Je schrijf je nu in voor een training waarop de annuleringsvoorwaarden van de NTRO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) van toepassing zijn. Ook wanneer jouw stap-budget niet wordt toegekend zijn deze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden.
2. Omdat het Stap-budget voor ons een verdubbeling van de administratieve last met zich meebrengt hanteren wij een vergoeding van 50 euro voor onze administratiekosten. Deze komen voor jouw eigen rekening en vallen niet onder het Stap-Budget. Ook wanneer het budget niet wordt toegekend, zijn wij genoodzaakt om deze kosten bij jou in rekening te brengen. Wanneer je binnen 14 dagen na inschrijving annuleert, brengen wij géén kosten in rekening.