Training Systemisch werk in de loopbaanpraktijk

Training Systemisch werk in de loopbaanpraktijk (2 dagen)

Werken met opstellingen, ook wel systemisch werken genoemd, geeft je de mogelijkheid op een diepere laag te werken met jouw loopbaanklant. Het is een methode die patronen zichtbaar maakt, inzicht geeft in onderbewuste overtuigingen en beweging mogelijk maakt.

Je bent een ervaren loopbaancoach en nieuwsgierig naar de kracht van het systemisch werk? Je wilt graag ontdekken hoe je het systemisch werken bij jouw loopbaancoaching kunt inzetten? Dan is deze training een grote aanvulling op jouw werkwijze als loopbaancoach.

Tijdens de training systemisch werken bij loopbaancoaching bieden we je praktische werkvormen aan die je in jouw eigen loopbaancoaching kunt toepassen. De werkvormen zijn gericht op één-op-één sessies in jouw eigen praktijk.

Je ervaart niet alleen zelf de praktische inzetbaarheid van loopbaanopstellingen, je gaat ook zelf leren je ook hoe je loopbaanopstellingen kunt toepassen. 

Na deze Training:

  • Heb je zelf de krachtige werking van het systemisch werken kunnen ervaren
  • Heb je kunnen oefenen om zelf te werken met systemische werkvormen
  • Ben je in staat om systemisch werken als extra methodiek in te zetten bij jouw loopbaancoaching
  • Heb je meer vertrouwen in het zelf toepassen van systemische interventies
  • Heb je een syllabus met uitgewerkte werkvormen en een set van 12 vloerankers (6 ronde en 6 vierkante) om mee te starten

Praktisch:

Ongeveer een maand voorafgaand aan de training ontvang je een reader. Deze reader lees je voor de start van de training. Dit vraagt circa 1 uur aan voorbereidingstijd. We werken in een groep van minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Onder begeleiding van Astrid Lodiers en Janice van Melis. Beiden NOLOC gecertificeerde Loopbaanprofessionals met systemische scholing. Deze tweedaagse begint om 09:30 en eindigt omstreeks 16:30 uur. 

  • De investering voor de tweedaagse training bedraagt € 895,-  en is vrijgesteld van BTW.

Je ontvangt een syllabus met uitgewerkte werkvormen, een set van 12 vloerankers (6 ronde en 6 vierkante) om mee te starten, een certificaat van deelname, de lunch, koffie & thee.

 

Trainingsdata: 2022

  • 4 en 11 februari in Heerlen, locatie Ja tegen Nu Academie in het Luciushof 
  • 24 en 25 november in Heerlen, locatie Ja tegen Nu Academie in het Luciushof 

Locatie: de Ja tegen Nu Academie, Putgraaf 3 in Heerlen