Training Systemisch werk in de loopbaanpraktijk


Werken met opstellingen, ook wel systemisch werken genoemd, geeft je de mogelijkheid op een diepere laag te werken met jouw loopbaanklant. Het is een methode die patronen zichtbaar maakt, inzicht geeft in onderbewuste overtuigingen en beweging mogelijk maakt.

Je bent een ervaren loopbaancoach en nieuwsgierig naar de kracht van het systemisch werk? Je wilt graag ontdekken hoe je het systemisch werken bij jouw loopbaancoaching kunt inzetten? Dan is deze training een grote aanvulling op jouw werkwijze als loopbaancoach.

Tijdens de training systemisch werken bij loopbaancoaching bieden we je praktische werkvormen aan die je in jouw eigen loopbaancoaching kunt toepassen. De werkvormen zijn gericht op één-op-één sessies in jouw eigen praktijk. Je ervaart niet alleen zelf de praktische inzetbaarheid van loopbaanopstellingen, je gaat ook zelf leren je ook hoe je loopbaanopstellingen kunt toepassen.

Systemisch werk in de loopbaanpraktijk (2 dagen)

Wat is het resultaat voor mij na deze training?

 • Heb je zelf de krachtige werking van het systemisch werken kunnen ervaren
 • Heb je zelf kunnen oefenen met het toepassen van systemische werkvormen
 • Ben je in staat om systemisch werken als extra methodiek in te zetten bij jouw loopbaancoaching
 • Heb je meer vertrouwen in het zelf toepassen van systemische interventies
 • Heb je een reader met uitgewerkte werkvormen en een set van 10 vloerankers (5 ronde en 5 vierkante) om mee te starten

Doelgroep

Deze training is geschikt voor (aspirant)coaches, consultants en andere geïnteresseerden die met mensen werken.

2023 3de editie

 • 6 en 7 juli in Heerlen, locatie Ja tegen Nu Academie in Heerlen 

Overige informatie

 • Ongeveer een maand voorafgaand aan de training ontvang je een reader. Deze reader lees je voor de start van de training. Dit vraagt circa 1 uur aan voorbereidingstijd
 • We werken in een groep van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers
 • Deze tweedaagse begint om 09:30 en eindigt omstreeks 16:30 uur
 • De investering voor de tweedaagse training bedraagt € 895,-  en is vrijgesteld van BTW. Lunch, koffie & thee zijn inbegrepen
 • Je ontvangt een reader en certificaat van deelname
 • Je ontvangt een set van 10 vloerankers (5 ronde en 5 vierkante) om mee te starten
 • Aan de opleiding Systemisch werk in de loopbaanpraktijk zijn 12 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)

Jouw trainer

Janice van Melis is deze dagen jouw trainer.

Stap-Budget

Ook deze training komt in aanmerking voor het Stap-Budget. Op deze pagina hebben we voor jou uiteen gezet hoe dit in zijn werk gaat. Wanneer je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een stap aanmeldingsbewijs van ons te ontvangen houdt dan rekening met het volgende:

1. Je schrijf je nu in voor een training waarop de annuleringsvoorwaarden van de NTRO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) van toepassing zijn. Ook wanneer jouw stap-budget niet wordt toegekend zijn deze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden.
2. Omdat het Stap-budget voor ons een verdubbeling van de administratieve last met zich meebrengt hanteren wij een vergoeding van 50 euro voor onze administratiekosten. Deze komen voor jouw eigen rekening en vallen niet onder het Stap-Budget. Ook wanneer het budget niet wordt toegekend, zijn wij genoodzaakt om deze kosten bij jou in rekening te brengen. Wanneer je binnen 14 dagen na inschrijving annuleert, brengen wij géén kosten in rekening.