Training Systemisch werken met teams

Wat als jij in jouw werk als teamcoach, teammanager of leidinggevende de onderstroom kunt leren “lezen”? Wat als je in staat bent om met jouw interventies het geheel in beweging te brengen? Als jij ook graag jouw impact wil vergroten en daadwerkelijk veranderingen in gang wil zetten in teams, dan is deze training wellicht iets voor jou.

Systemisch werken met teams (4 dagdelen)

Een teamopstelling is een intense en snelle manier om dynamieken zichtbaar te maken. Je werkt op een diepere laag, op de onderstroom, daar waar de impact van jouw interventies vele malen groter is. De teamopstelling is een van de vele mogelijkheden die het prachtige systemisch werk ons biedt. Tijdens deze training ervaar je hoe je verschillende systemische werkvormen kunt toepassen en heb je direct bruikbare tools voor in de praktijk.

Resultaat na deze training:

  • Heb je inzicht in de bouwstenen van het systemisch werk,
  • Heb je verschillende systemische werkvormen zelf ervaren,
  • Is jouw inzicht in de werking van patronen verdiept,
  • Heb je een organisatie vraagstuk laten opstellen of heb je deelgenomen aan een organisatie-opstelling
  • Ben je in staat om de systemische werkvormen zelf in te zetten in teams.

Voor wie:

Deze is training is bedoeld voor teamcoaches, leidinggevenden en anderen die beroepsmatig met teams werken. We gaan uit van minimaal een HBO werk -en denkniveau. Belangrijker nog vinden wij de bereidheid naar jezelf te kijken en op jouw eigen handelen te reflecteren. Door het volgen van deze training ontvang je 15 PE punten van de NOBCO.

Cursusdata 2022:

  • 21 en 22 maart in Heerlen, locatie Ja tegen Nu Academie in het Luciushof
  • 21 en 22 november in Westelbeers, locatie Eigentijdserf

Praktisch:

We werken met maximaal 12 deelnemers en bij een goede afsluiting van deze 2 daagse ontvang je een certificaat van deelname. Jouw trainers zijn Katja Urlings en Nicki van Heugten. We starten de eerste dag om 9.30 uur en eindigen de dag om 18:30 uur. De tweede dag starten we om 9.00 uur en nemen we afscheid om 15.00 uur.

Inbegrepen is de lunch ,koffie en thee.

 

  • De investering voor deze training voor particulieren bedraagt € 995,- en is vrijgesteld van BTW.
  • De investering voor de tweedaagse training voor deelname als ZZP’er of via de werkgever bedraagt € 1195,- en is vrijgesteld van BTW.

Om jouw inschrijving definitief te maken vragen wij een aanbetaling van € 80,-. 

Inschrijfformulier Systemisch werken met Teams
Dieetwensen ivm allergie
Deelname