Training Systemisch werken met teams


Wat als jij in jouw werk als teamcoach, teammanager of leidinggevende de onderstroom kunt leren “lezen”? Wat als je in staat bent om met jouw interventies het geheel in beweging te brengen? Als jij ook graag jouw impact wil vergroten en daadwerkelijk veranderingen in gang wil zetten in teams, dan is deze training wellicht iets voor jou.

Systemisch werken met teams (2 dagen)

Een teamopstelling is een intense en snelle manier om dynamieken zichtbaar te maken. Je werkt op een diepere laag, op de onderstroom, daar waar de impact van jouw interventies vele malen groter is. De teamopstelling is een van de vele mogelijkheden die het prachtige systemisch werk ons biedt. Tijdens deze training ervaar je hoe je verschillende systemische werkvormen kunt toepassen en heb je direct bruikbare tools voor in de praktijk.

Resultaat na deze training:

  • Heb je inzicht in de bouwstenen van het systemisch werk,
  • Heb je verschillende systemische werkvormen zelf ervaren,
  • Is jouw inzicht in de werking van patronen verdiept,
  • Heb je een organisatie vraagstuk laten opstellen of heb je deelgenomen aan een organisatie-opstelling
  • Ben je in staat om de systemische werkvormen zelf in te zetten in teams.

Voor wie:

Deze is training is bedoeld voor teamcoaches, leidinggevenden en anderen die beroepsmatig met teams werken. We gaan uit van minimaal een HBO werk -en denkniveau. Belangrijker nog vinden wij de bereidheid naar jezelf te kijken en op jouw eigen handelen te reflecteren.

Cursusdata :

  • 21 en 22 maart 2022 in Heerlen, locatie Ja tegen Nu Academie in het Luciushof
  • 15 en 16 mei 2023, in Heerlen, locatie Ja tegen Nu Academie in het Luciushof

Praktisch:

Ongeveer een maand voorafgaand aan de training ontvang je een reader. Deze reader lees je voor de start van de training. Dit vraagt circa 1 uur aan voorbereidingstijd. We werken met maximaal 12 deelnemers en bij een goede afsluiting van deze 2 daagse ontvang je een certificaat van deelname. Jouw trainers zijn Katja Urlings en/of Nicki van Heugten. Deze tweedaagse begint om 09:30 en eindigt omstreeks 16:30.

Inbegrepen is de lunch ,koffie en thee.

 

  • De investering voor deze training bedraagt € 995,- en is vrijgesteld van BTW.