Training Tafelopstellingen

Ervaar in twee dagen hoe je familieopstellingen praktisch inzet in jouw werk. Werk jij als coach, therapeut, hulpverlener, HR adviseur of mediator én heb je interesse in het systemisch werk? Ontdek dan de opstelling als onderzoeksinstrument. Je spreekt dan in jouw coaching en/of begeleiding een andere laag aan; de onderstroom. Na deze training ben je direct in staat om de basisbeginselen toe te passen in 1-op-1-situaties in jouw dagelijks werk. NOBCO (De Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) kent 6 PE-Punten aan deze training toe.

Tijdens deze training leer je de 3 wetmatigheden van het systemisch werk kennen, hoe je het eerste beeld neerzet en krijg je inzicht in mogelijke interventies die je kunt doen.

Training Tafelopstellingen (2 dagen)

Wat is het resultaat voor mij na deze training?

 • Heb je inzicht in wat de 3 wetmatigheden betekenen voor jouw werk,
 • Is je blikveld verruimd en kijk je vanuit systemisch perspectief naar jezelf en naar de mensen die je begeleidt,
 • Heb je geoefend met het opzetten van een eerste beeld en daarover in gesprek te gaan,
 • Heb je zicht op mogelijke interventies vanuit het systemisch werk,

Ben je in staat om deze coachtool als extra onderzoeksinstrument in jouw praktijk in te zetten.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor coaches, consultants, therapeuten, HR(M)(D) adviseurs, mediators en andere geïnteresseerden die met mensen werken.

Ervaringen oud-deelnemers

 • “Deze dag is meer dan het halen dan een certificaat voor tafelopstellingen in te zetten. Het heeft mij diepe persoonlijke inzichten gegeven.” Ilia Diepbrink
 • Bedankt voor jullie waardevolle en liefdevolle begeleiding. Wat een veilige sfeer om te leren en experimenteren!
 • Het was een super waardevolle dag, veel geleerd en enorm geïnspireerd. Bedankt!

2023 18de editie NB deze training wordt doorontwikkeld in 2023 en krijgt een andere vorm

 • 17 en 18 April 2023 in Heerlen, locatie Ja tegen Nu Academie

Overige informatie

 • Ongeveer een maand voorafgaand aan de training ontvang je een reader. Deze reader lees je voor de start van de training. Dit vraagt circa 1 uur aan voorbereidingstijd
 • We werken in een groep van minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers
 • Deze tweedaagse begint om 09:30 en eindigt omstreeks 16:30 uur
 • De investering voor deze tweedaagse training bedraagt € 995,- en is vrijgesteld van BTW. Lunch, koffie & thee zijn inbegrepen
 • Je ontvangt op de eerste dag een houten set van 30 poppetjes in een koffertje en de Systemische vragenwaaier van Ja tegen Nu
 • Je ontvangt een certificaat van deelname

Jouw trainer

Nicki van Heugten of …… is deze dagen jouw trainer. 

Stap-Budget

Ook deze training komt in aanmerking voor het Stap-Budget. Op deze pagina hebben we voor jou uiteen gezet hoe dit in zijn werk gaat. Wanneer je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een stap aanmeldingsbewijs van ons te ontvangen houdt dan rekening met het volgende:

1. Je schrijf je nu in voor een training waarop de annuleringsvoorwaarden van de NTRO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) van toepassing zijn. Ook wanneer jouw stap-budget niet wordt toegekend zijn deze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden.
2. Omdat het Stap-budget voor ons een verdubbeling van de administratieve last met zich meebrengt hanteren wij een vergoeding van 50 euro voor onze administratiekosten. Deze komen voor jouw eigen rekening en vallen niet onder het Stap-Budget. Ook wanneer het budget niet wordt toegekend, zijn wij genoodzaakt om deze kosten bij jou in rekening te brengen. Wanneer je binnen 14 dagen na inschrijving annuleert, brengen wij géén kosten in rekening.