Organisaties & Ontwikkeling

Patronen die de groei en het leervermogen van uw medewerkers belemmeren, belemmeren ook de groei van uw organisaties en de teamontwikkeling.

Wij hebben ons de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het doorbreken van patronen op het gebied van Mens & Organisatie. De huidige tijd is er een van grote complexiteit; zowel op collectief als op individueel niveau. Meer dan ooit wordt een beroep gedaan op onze veranderingsbereidheid. De wereld om ons heen verandert in een steeds sneller tempo en dit appelleert sterk aan ons leervermogen en de ontwikkeling van ons potentieel. In het dagelijks leven én op de werkvloer. Dit vraagt een aanpak die dieper kijkt, met name in de onderstroom. Oplossingen die vroeger werkte zijn nu vaak niet meer behulpzaam en de huidige vraagstukken vragen om meer dan alleen oplossingsgericht werken.

In onze coaching, training en advisering kijken wij naar het hele systeem, we werken op de onderstroom en brengen op die laag de beweging weer op gang. Dat wat vast zat komt dan weer los.

Wanneer u op zoek bent naar standaard trainingen, puur cognitieve coaching en een Quick fix voor uw vraagstukken kunt u beter verder zoeken naar een andere partij. Wanneer u coaches, trainers en adviseurs zoekt die uw organisatie echt wilt helpen bij het doorbreken van patronen bij medewerkers, teams en directieteams dan staan we graag voor u klaar. Wij ontzorgen u en uw organisatie dan, zodat uw organisatie, de directie, de teams en uw medewerkers weer gaan groeien. 

Voor directieteams:

  • Organisatie ontwikkeling
  • Organisatie-opstellingen
  • Maatwerk trajecten (voorbeelden en recensies)
  • SLIM-Subsidie trajecten voor MKB (voorbeelden recensies)

Voor leidinggevenden:

Voor teamontwikkeling

Voor individuele (loopbaan) ontwikkeling