Webwinkel

Welkom in onze webwinkel, leuk dat je hier een kijkje neemt. Je vindt hier verschillende hulpmiddelen voor het begeleiden van opstellingen. Mocht je een van de artikelen willen aanschaffen, vul dan je gegevens en je bestelling in. Hierna nemen we contact met je op. Je ontvangt dan een factuur en binnen maximaal 3 dagen na je betaling ontvang je jouw producten.

De Ja tegen nu ‘Holding Space Kaarten’

Deze set bestaat uit 6 kaarten. Op 5 kaarten zijn verschillende Innerlijke Holding Space beelden afgebeeld. Zij helpen jou als opsteller, facilitator of begeleider te groeien in jouw Holding Space. Achterop elke kaart vind je behulpzame vragen en eigenschappen die bij het betreffende beeld horen. Door meditatie en reflectie op deze innerlijke beelden groeit jouw Holding Space zodat jij een ruimte creëert waarin jouw coachee optimaal zijn of haar eigen transformatie doormaakt.

Investering:€ 9,95 incl. BTW en excl. € 4,00 verzendkosten binnen NL, verzenden naar België € 11,00


De Ja tegen nu ‘Systemische vragenwaaier’

Deze 6e druk van de Ja tegen Nu Systemische vragenwaaier bestaat uit meer dan 70 systemische vragen en voorbeelden van helende zinnen. Deze vragen helpen je om meer diepgang in jouw gesprekken te brengen en de onderstroom te bespreken.

Ze zijn ingedeeld naar de fases van een opstelling en/of het systemische gesprek, namelijk:

 • Het beeld zien
 • Insluiten, Ordening, Uitwisseling en Bestemming
 • Afsluitende vragen
 • Helende zinnen

Investering:€ 24,95 incl. BTW en excl. € 4,00 verzendkosten binnen NL, verzenden naar België € 11,00


De Ja tegen nu ‘Vloerankers’

Vloerankers van vilt (Handwerk)

Deze zeer gewilde set van vloerankers bestaat uit 6 vierkante tegels (symbool voor mannen) en 6 ronde tegels (symbool voor vrouwen) en zijn voorzien van een kijkrichting. Ze zijn circa 30 cm en gemaakt van vilt. De vloerankers worden geleverd in een stoffen tas.

De investering per set: € 39,95 incl. BTW en excl. € 6,95 verzendkosten. Bij bestelling van allebei de sets tegenlijk ontvang je 5% korting. De investering is dan € 75,90 excl. verzendkosten.

Limited Edition

Deze twee sets van 4 vierkante en 4 ronde tegels zijn beide een limited Edition. Zelfde specificaties als de reguliere sets hierboven. Beide sets kosten € 39,95 incl. BTW en excl. € 6,95 verzendkosten. Op = Op.


De Ja tegen Nu ‘Set voor tafelopstellingen’ 

Houten basis set poppetjes voor tafelopstellingen 

De basis set is voor het opstellen met 3 generaties en bestaat uit 30 houten poppetjes; 3 grote mannen/vrouwen, 4 middelgrote mannen/vrouwen en 8 kleine mannen/vrouwen. De poppetjes zijn beschermd tegen vocht/vuil en voorzien van oogjes. Samen zitten ze in een handig meeneemkoffertje.

Investering: € 29,95 incl. BTW en excl. € 6,95 verzendkosten.

De grote set is voor het opstellen met 4 generaties of teams en bestaat uit 50 houten poppetjes; 2 grote mannen en vrouwen, 5 middelgrote mannen en vrouwen, 8 kleine mannen en vrouwen & 10 kleinste mannen en vrouwen. De poppetjes zijn beschermd tegen vocht/vuil en voorzien van oogjes. Samen zitten ze in een handig meeneemkoffertje.

Investering: € 49,95 incl. BTW en excl. € 6,95 verzendkosten.


De Ja tegen Nu ‘EHBO-kit’ 

Eerste Hulpstukken Bij Opstellingen 

Deze EHBO-kit bestaat uit:

 • 2 blokjes van 2 cm
 • 1 rondje van 2 cm
 • 1 puzzelstukje voor geheimen in het systeem
 • 3 kruisjes
 • 3 handjes voor het faciliteren van steun
 • 1 pijltje
 • 2 hartjes
 • 3 engels vleugels voor miskramen en/of abortussen
 • 5 lege tegels voor het werken met bijvoorbeeld het verlangen, angst, hoop, faillisement, essentie etc
 • Uitleg van de symbolen op een kaartje en een jute opbergzakje

Investering: € 14,95 incl. BTW en excl. € 4,00 verzendkosten.

Bestelformulier
Adres *
Adres
Stad
Provincie
Postcode
Land