Webwinkel

Welkom in onze webwinkel, leuk dat je hier een kijkje neemt. Je vindt hier verschillende hulpmiddelen voor het begeleiden van opstellingen. Mocht je een van de artikelen willen aanschaffen, vul dan je gegevens en je bestelling in. Hierna nemen we contact met je op. Je ontvangt dan een factuur en binnen maximaal 3 dagen na je betaling ontvang je jouw producten.

De “Ja tegen nu” vragen-waaier:

Inmiddels is deze waaier al meer dan 300 keer verkocht en in oktober 2020 een herdruk ondergaan. Deze systemische vragen-waaier is een meer dan een handige tool die je kunt gebruiken om meer diepgang in jouw gesprekken te brengen. Of je nu coach, teamcoach, adviseur, hulpverlener, mediator of leidinggevende bent, deze vragen helpen je om de onderstroom zichtbaar te maken en vormen zo een wegwijzer. De inhoud is voorzien van een handleiding en meer dan 70 vragen en suggesties op het inleidend gesprek, het verkennen van de wetmatigheden, afsluitende vragen en helende zinnen.

Investering:€ 24,95 incl. BTW en excl. € 4,00 verzendkosten binnen NL, verzenden naar België € 11,00

De “Ja tegen Nu” vloerankers: 

Vloerankers van vilt (Handwerk)

Deze zeer gewilde set van vloerankers bestaat uit 6 vierkante tegels (symbool voor mannen) en 6 ronde tegels (symbool voor vrouwen) en zijn voorzien van een kijkrichting. Ze zijn circa 30 cm en gemaakt van vilt. De vloerankers worden geleverd in een stoffen tas.

De investering per set: € 36,95 incl. BTW en excl. € 6,95 verzendkosten.

De “Ja tegen Nu” familie:

Houten basis set poppetjes voor tafelopstellingen 

De normale set bestaat uit 30 houten poppetjes; 3 grote mannen/vrouwen, 4 middelgrote mannen/vrouwen en 8 kleine mannen/vrouwen. De poppetjes zijn beschermd tegen vocht/vuil en voorzien van oogjes. Samen zitten ze in een handig meeneemkoffertje.

Investering: € 49,95 incl. BTW en excl. € 6,95 verzendkosten.

De grote set bestaat uit 50 houten poppetjes; 2 grote mannen en vrouwen, 5 middelgrote mannen en vrouwen, 8 kleine mannen en vrouwen & 10 kleinste mannen en vrouwen. De poppetjes zijn beschermd tegen vocht/vuil en voorzien van oogjes. Samen zitten ze in een handig meeneemkoffertje.

Investering: € 69,95 incl. BTW en excl. € 6,95 verzendkosten.

Bestelformulier