Training Tafelopstellingen

Tafelopstellingen in één dag

Ervaar in één dag hoe je familieopstellingen praktisch inzet in jouw werk. Ben jij coach, therapeut, hulpverlener, mediator of advocaat? Ontdek de opstelling als onderzoeksinstrument waardoor je een andere laag in jouw coaching en/of begeleiding kunt aanspreken. Na deze workshop ben je direct in staat om de basisbeginselen toe te passen in 1-op-1-situaties in jouw dagelijks werk. NOBCO (De Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) kent 6 PE-Punten aan deze training toe.

Tijdens deze training leer je de 3 wetmatigheden van het systemisch werk kennen, hoe je het eerste beeld neerzet en krijg je inzicht in mogelijke interventies die je kunt doen.

Na deze workshop:

  • Heb je inzicht in wat de 3 wetmatigheden betekenen voor jouw werk,
  • Is je blikveld verruimd en kijk je vanuit systemisch perspectief naar jezelf en naar de mensen die je begeleidt,
  • Heb je geoefend met het opzetten van een eerste beeld en daarover in gesprek te gaan,
  • Heb je zicht op mogelijke interventies vanuit het systemisch werk,
  • Ben je in staat om deze coachtool als extra onderzoeksinstrument in jouw praktijk in te zetten.

Ervaringen oud-deelnemers:

  • “Deze dag is meer dan het halen dan een certificaat voor tafelopstellingen in te zetten. Het heeft mij diepe persoonlijke inzichten gegeven.” Ilia Diepbrink
  • Bedankt voor jullie waardevolle en liefdevolle begeleiding. Wat een veilige sfeer om te leren en experimenteren!
  • Het was een super waardevolle dag, veel geleerd en enorm geïnspireerd. Bedankt!

Cursusdata 2020 

23 januari in Oirschot: VOL

13 februari in Heerlen: VOL

14 mei in Oirschot: VOL

23 juni in Cothen: VOL

7 sept in Oirschot: VOL

10 september in Heerlen: VOL

26 november in Cothen: VOL 

Cursusdata 2021

18 januari in Oirschot

1 maart in Cothen (Deze training kan als 2 daagse in combinatie met de training werken met Vloerankers en Rituelen op 2 maart gevolgd worden. Voor deelname aan de combi ontvang je eenmalig 100 euro korting.)

15 april in Oirschot (Deze training kan als 2 daagse in combinatie met de training werken met Vloerankers en Rituelen gevolgd worden. Voor deelname aan de combi ontvang je eenmalig 100 euro korting.)

Praktisch

We werken in een groep van maximaal 10 deelnemers. Onder begeleiding van Nicki van Heugten. Deze dag begint om 09:30 en eindigt omstreeks 16.30 uur.

Je ontvangt de houten set van 30 poppetjes in een koffertje, de Systemische vragenwaaier, de reader, een certificaat van deelname, de lunch en koffie en thee.

  • De investering voor deze training bedraagt voor particulieren € 349,- en is vrijgesteld van BTW. Voor de combinatie training is dat € 598,-.
  • De investering voor deelname via de werkgever bedraagt 419,-. De investering voor de combinatie training is dat € 738,-

Om jouw inschrijving definitief te maken vragen wij een aanbetaling van €80,-. Bekijk hier de annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Inschrijfformulier Tafelopstellingen
Datum *