Training Vloerankers & Systemische Rituelen

Opstellingen met vloerankers

Werken met opstellingen geeft je de mogelijkheid op een diepe laag te werken met jouw klant. Ben jij coach, therapeut, begeleider, hulpverlener, HR adviseur of mediator? Ontdek dan de opstelling als onderzoeksinstrument waardoor je een andere laag in jouw coaching en/of begeleiding kunt aanspreken.

Het is een methode die processen in gang zet, inzicht geeft en datgene dat in de binnenwereld afspeelt zichtbaar maakt. Vloerankers vervangen als het ware de respresentanten waardoor het uitermate geschikt is voor één-op-één sessies in jouw eigen praktijk. Ervaar tijdens deze dag de praktische inzetbaarheid van opstellingenwerk.

Na deze training ben je direct in staat om de basisbeginselen toe te passen in 1-op-1-situaties in jouw dagelijks werk. NOBCO (De Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) kent 6 PE-Punten aan deze training toe.

Na deze Training:

  • Heb je handvatten om zelf met de vloerankers te werken in één-op-één sessies,
  • Heb je veel geoefend met het ‘staan’ op de vloerankers en daarover in gesprek gegaan,
  • Heb je een aantal systemische rituelen die je zelf kan toepassen in jouw praktijk,
  • Heb je meer vertrouwen in het zelf toepassen van systemische interventies,
  • Ben je in staat om deze coachtool als extra methodiek in jouw praktijk in te zetten,
  • Heb je een naslagwerk en een set van 12 vloerankers (6 ronde en 6 vierkante) om mee te starten.

Cursusdata

Data 2020 

8 september in Oirschot: VOL

15 september in Heerlen: VOL

27 november 2020 in Cothen: nog 1 stoel

Data 2021

2 maart in Cothen (NB dit is ook mogelijk als een 2 daagse in combinatie met de training Tafelopstellingen in één dag op 1 maart. Voor deelname aan de combi ontvang je eenmalig 100 euro korting.)

16 april Oirschot (NB dit is ook mogelijk als een 2 daagse in combinatie met de training Tafelopstellingen in één dag op 15 april. Voor deelname aan de combi ontvang je eenmalig 100 euro korting.)

Praktisch

We werken in een groep van maximaal 10 deelnemers. Onder begeleiding van Nicki van Heugten.

De investering voor deze training bedraagt voor particulieren € 349,- en is vrijgesteld van BTW. Je ontvangt de training, een set van 12 vilten vloerankers, de reader, een certificaat van deelname, de lunch en koffie en thee. De investering voor deelname via de werkgever bedraagt 419,-.

(De investering voor de 2-daagse is € 598,-. Voor deelname via de werkgever € 738,-)

Deze dag begint om 09:30 en eindigt omstreeks 16.30 uur. Bij inschrijving vragen we een aanbetaling van € 80,-. Bekijk hier de annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Inschrijfformulier Training Vloerankers
Deelname *